Ολυμπιακός: H φωτογραφία που ξανασμίγουν Παπανικολάου, Σλούκας, Μπαρτζώκας μετά το 2013

Ο Κώστας Παπανικολάου έφτασε στο Μέτσοβο και ο ενθουσιασμένος Κώστας Σλούκας τον αγκάλιασε. Δίπλα τους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ξανά μαζί και οι τρεις τους στον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά μετά το 2013. Δείτε τη φωτογραφία.

Ολυμπιακός: H φωτογραφία που ξανασμίγουν Παπανικολάου, Σλούκας, Μπαρτζώκας μετά το 2013

Ο κορονοϊός ταλαιπώρησε τον Κώστα Παπανικολάου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις πρώτες μέρες προετοιμασίας της ομάδας. Ο Έλληνας φόργουορντ, όμως, ξεπέρασε το πρόβλημά του και ταξίδεψε στο Μέτσοβο, όπου και συνάντησε τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο ενθουσιασμένος Κώστας Σλούκας αγκάλιασε τον καλό φίλο και συμπαίκτη του. Άλλωστε, έχουν μεγαλώσει μαζί, όντας συμπαίκτες από Έφηβοι στις μικρές Εθνικές ομάδες, διαπρέποντας στη συνέχεια και με την ομάδα του Ολυμπιακού. Δίπλα τους ήταν και ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία, στην οποία βρίσκονται ξανά μαζί στους «ερυθρόλευκους» οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας και Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το ιστορικό 2013, στο οποίο ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης στο Λονδίνο.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Κώστας Παπανικολάου αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα, το φθινόπωρο του 2014 ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραιτήθηκε, ενώ το 2015 ο Κώστας Σλούκας πήρε μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε. Χωρίς έναν από τους τρεις, όμως, ο Ολυμπιακός προχώρησε μόλις για λίγους μήνες.

Και αυτό καθώς ο «Παπ» επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι τον Γενάρη του 2016. Τέσσερα χρόνια μετά γύρισαν στον Πειραιά τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο και ο Κώστας Σλούκας. Η... οικογένεια, ξανάσμιξε.

pap mets1
pap mets
pap met2