Ολυμπιακός: Αναχώρησε η αποστολή για το Μέτσοβο (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Μέτσοβο για το βασικό μέρος της προετοιμασίας της. Μοναδική απουσία εκείνη του Κώστα Παπανικολάου. Έρχονται φιλικά με Προμηθέα.

Ολυμπιακός: Αναχώρησε η αποστολή για το Μέτσοβο (pics)

Το πρωί της Δευτέρας (24/08) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην κωμόπολη των Ιωαννίνων μέχρι τις 2 Σεπτέμβρη και θα δώσουν δύο φιλικά με τον Προμηθέα Πάτρας (31/08 και 02/09).

Στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκονται 15 παίκτες. Πρόκειται για τους: Αλέξανδρο Νικολαϊδη, Άαρον Χάρισον, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα, Χασάν Μάρτιν, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργο Πρίντεζη, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Τσαρλς Τζένκινς, Οκτάβιους Έλις, Βασίλη Χρηστίδη, Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ξεπέρασε τον κορονοϊό, δεν ακολούθησε την ομάδα. Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα καθοριστεί το πότε θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Όσον αφορά στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που επίσης δεν ταξίδεψε στο Μέτσοβο, έλαβε ειδική άδεια για να μεταβεί στο τέλος του μήνα στις ΗΠΑ, προκειμένου να προπονηθεί εκεί πριν το ντραφτ.

anaxwrisi mets6
anaxwrisi mets7
anaxwrisi mets
anaxwrisi mets3
anaxwrisi mets5
anaxwrisi mets4
anaxwrisi mets1
anaxwrisi mets2