Πάντερ στην παρουσίαση της Αρμάνι: «Θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου»

Ο Κέβιν Πάντερ παρουσιάστηκε από την Αρμάνι Μιλάνο και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε ώστε να διακριθεί στην EuroLeague.

Πάντερ στην παρουσίαση της Αρμάνι: «Θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου»

O Kέβιν Πάντερ αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στη δυνατότητα που του δίνει η νέα του ομάδα ώστε να διακριθεί στην EuroLeague.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Μίλησα αρκετές φορές με τον κόουτς Μεσίνα. Για μένα ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζω. Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω. Βλέποντας το ρόστερ που έχουμε συγκεντρώσει, πιστεύω ότι υπάρχει πραγματική ευκαιρία να το κάνω εδώ. Για μένα θα υπάρχει επίσης η ευκαιρία να μάθω από παίκτες που ξέρουν να κερδίζουν. Θα τους γνωρίσω μέσα κι έξω από το γήπεδο. Αυτό είναι εξαιρετικά ελκυστικό για μένα.

Θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Ο προπονητής θα με αφήσει να είμαι ο εαυτός μου. Εγώ θα προσπαθήσω μόνο να συνδεθώ με όλους. Δεν θα πάω στο γήπεδο πιστεύοντας ότι είμαι ή όχι ο παίκτης αναφοράς, δεν είμαι έτσι, θα παίξω για την ομάδα και θα τη βοηθήσω να κερδίσει».