Ρεάλ: Κρατάει Λαπροβίτολα - Ψάχνει απεγνωσμένα για πλέι μέικερ ο Παναθηναϊκός

Η Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε στον Νίκολας Λαπροβίτολα πως θα τον κρατήσει για τη νέα σεζόν και ο Παναθηναϊκός, πλέον, ψάχνει απεγνωσμένα για γκαρντ.

Ρεάλ: Κρατάει Λαπροβίτολα - Ψάχνει απεγνωσμένα για πλέι μέικερ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Λαπροβίτολα, αλλά ο παίκτης δεν θα πάρει μεταγραφή στους "πράσινους". Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε στον Νίκολας Λαπροβίτολα πως τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της νέας σεζόν και δεν θα τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Αργεντινός γκαρντ ζήτησε την αποδέσμευση του από τη Ρεάλ, αλλά η ισπανική ομάδα του απάντησε αρνητικά. Βλέπετε, είναι και ανοιχτό το θέμα αποχώρησης του Φακούντο Καμπάτσο και οι Μαδριλένοι δεν θέλουν να αποδυναμωθούν στην περιφέρεια.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, στον Παναθηναϊκό τρέχουν και δε... φτάνουν. Το ρόστερ τους "διψάει" για πλέι-μέικερ υψηλού επιπέδου και αυτή τη στιγμή οι καλές περιπτώσεις έχουν όλοι ομάδες. Πλέον, στο "πράσινο" στρατόπεδο κοιτάζουν εναλλακτικές λύσεις για τη θέση, αλλά η κατάσταση στην αγορά είναι αρκετά δύσκολη και το πιθανότερο είναι το "τριφύλλι" θα στραφεί σε λύση από τις ΗΠΑ.