Η λευκή πετσέτα της ΚΑΕ για Σλούκα και το μήνυμα στον θαυμαστή του

Το tweet της λευκής πετσέτας με... μήνυμα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και η σπουδαία κίνηση των Πειραιωτών στον "Sober" που έχει... τρέλα με τον Κώστα Σλούκα. 

Η λευκή πετσέτα της ΚΑΕ για Σλούκα και το μήνυμα στον θαυμαστή του

Είναι πλέον γεγονός. Ο Κώστας Σλούκας επέστεψε στο σπίτι του καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Είναι πλέον ΕΠΙΣΗΜΟ- Ο Σλούκας επέστρεψε «σπίτι»

Μία σπουδαία μεταγραφή για τους Πειραιώτες οι οποίοι... τάραξαν τα νερά και έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ λίγη ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση με την απόκτηση του Σλούκα, προχώρησε σε ακόμα ένα tweet αυτή τη φορά με μια λευκή πετσέτα και λεζάντα "όχι κι άσχημα".

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση προς τον "Sober" που αποτελεί έναν από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του Κώστα Σλούκα και είχε ξεκινήσει την δική του εκστρατεία μέσω Twitter για την επιστροφή του Έλληνα στον Ολυμπιακό.

O "Sober" ο πιο φανατικός οπαδός του Κώστα Σλούκα, δημιούργησε το #sloukagyrna, ένα hashtag που έφτασε στην κορυφή των trends του twitter για αρκετό καιρό.

O Sober... χάθηκε για λίγες μέρες λόγω προσωπικών του προβλημάτων. Ποτέ όμως δεν έπαψε να αναζητά την επιστροφή του Έλληνα γκαρντ στο Λιμάνι. Το τελευταίο διάστημα και στο άκουσμα πως ολοκληρώθηκε το deal του καλοκαιριού, άνοιξε και πάλι τον λογαριασμό του.

Και οι "ερυθρόλευκοι" λοιπόν θα έλεγε κανείς πως αναγνώρισαν την… τρέλα και την αγάπη του προς τον Σλούκα καθώς σε ένα από τα πολλά tweet τους, αφού ρώτησαν την στοιχηματική εταιρεία που συνεργάζονται εάν έχουν κάποιο ειδικό στοίχημα, τάγκαραν τον "Sober" για να τον ρωτήσουν εάν γνωρίζει για ποιον παίκτη αναφέρονται.

Σαν να του φανέρωναν λοιπόν από τον την ΚΑΕ Ολυμπιακός πως επόμενος, ήταν ο αγαπημένος του Κώστας Σλούκας!