Βατούνιν: «Θέλαμε από πέρσι τον Μιλουτίνοφ, όμως δεν τα βρήκαμε με τον Ολυμπιακό»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούνιν, παραδέχτηκε ότι η ρωσική ομάδα επιχείρησε να αποκτήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως να φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Βατούνιν: «Θέλαμε από πέρσι τον Μιλουτίνοφ, όμως δεν τα βρήκαμε με τον Ολυμπιακό»

Μεγάλη συνέντευξη στο sport-express.ru παραχώρησε ο Αντρέι Βατούνιν. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσπάθειες της ρωσικής ομάδας να αποκτήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ από το καλοκαίρι του 2019.

Ωστόσο, όπως τόνισε και ίδιος, η ΤΣΣΚΑ δεν μπόρεσε να φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ:

«Είναι αλήθεια ότι θέλαμε από πέρυσι τον Μιλουτίνοφ, όμως είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε με τους Πειραιώτες», ανέφερε αρχικά ο Βατούνιν, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος:

«Λόγω της μείωσης του μπάτζετ και των χορηγιών έπρεπε να πάρουμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις και να χάσουμε κάποιους παίκτες που υπό άλλες συνθήκες θα έμεναν.

Είναι κρίμα που έπρεπε να πούμε αντίο σε παίκτες όπως ο Βοροντσέβιτς και ο Σαντ-Ρος. Πλέον το ρόστερ είναι ολοκληρωμένο. Οι προπονητές θα κάνουν το θα κάνουν το καλύτερο και γι' αυτό είμαι σίγουρος. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς».