Γκρέιντζερ: Ανακοίνωσε πως θα φύγει από τη Μπασκόνια

Ο  Τζέισον Γκρέιντζερ δεν θα συνεχίσει στη Μπασκόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του που θέλει να είναι σε ομάδα Euroleague.

Γκρέιντζερ: Ανακοίνωσε πως θα φύγει από τη Μπασκόνια

Τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε από σοβαρότατους τραυματισμούς φτάνοντας πολύ κοντά στο να πάρει την απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ. Πριν λίγες ημέρες η «μοίρα» τον αντάμειψε κατακτώντας το πρωτάθλημα Ισπανίας, ωστόσο ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ο Τζέισον Γκρέιντζερ δεν θα συνεχίσει στη Μπασκόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο «Radio Marca Vitoria». Ο Ουρουγουανός, που βρίσκεται στη Βιτόρια από το 2017, τότε που τον ήθελε και ο Ολυμπιακός, αλλά εκεί «μίλησε» και η σύζυγός του η οποία είναι Ισπανίδα, ανέφερε πως δεν θα συνεχίσει στη Μπασκόνια και πως θέλει να παίξει σε ομάδα της Euroleague, ενώ επανέλαβε πως οι σοβαροί τραυματισμοί τον είχαν ωθήσει κοντά στο να σκεφτεί την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο Γκρέιντζερ, που έχασε και φέτος το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, κατάφερε και αγωνίστηκε στο τουρνουά της Βαλένθια όπου είχε κατά μέσο όρο 3,4 πόντους και 2,4 ασίστ.