ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Άφησε ελεύθερο τον Σαντ-Ρος - Κοντά σε συμφωνία με Παναθηναϊκό

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Κουβανό φόργουορντ, Χάουαρντ Σαντ-Ρος, με παρελθόν στην ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός τον είχε προσεγγίσει και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Άφησε ελεύθερο τον Σαντ-Ρος - Κοντά σε συμφωνία με Παναθηναϊκό

O Xάουαρντ-Σαντ Ρος κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία του στην ΑΕΚ, ερχόμενος από τη Νταρουσάφακα. Ο Κουβανός φόργουορντ, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους "κιτρινόμαυρους", όντας ένας παίκτης που είχε πάντα γεμάτη στατιστική, συνεισφέροντας σε όλους τους τομείς.

Η υψηλή του απόδοση με την "Ένωση", τράβηξε το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία και τον έκανε δικό της τον περασμένο Γενάρη, προσφέροντας το ποσό των 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ. Μία ενίσχυση για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη η οποία έγινε ύστερα και από τον σοβαρό τραυματισμό του σμολ-φόργουορντ, Γουίλ Κλάιμπερν.

Τελικά, όμως, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Το γεγονός το επισημοποίησε ο σύλλογος με ανακοίνωση. Ο Κουβανός φόργουορντ, όμως, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην πατρίδα μας! Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός κοίταζε εδώ και μέρες την περίπτωσή του και περίμενε τη στιγμή που θα έμενα ελεύθερος. Οι δύο πλευρές είχαν ήδη κάνει συζητήσεις και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Οι "πράσινοι" έψαχναν για "3άρι" στην αγορά ώστε να πλαισιώσει στο πόστο τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έπαιξε σε μόλις 10 ματς στην EuroLeague, έχοντας μέσο όρο 5.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ, σε 18.5 λεπτά συμμετοχής.

Με την ΑΕΚ στο Champions League, στην αγωνιστική χρονιά 2018-2019, μέτρησε 6.8 πόντους, 2.8 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και 4.1 ριμπάουντ, σε 29.6 λεπτά συμμετοχής.