Ο «εύκολος» Σίνγκλετον και ο «χλωμός» Σπανούλης για Εφές

Η Εφές, σύμφωνα με δημοσίευμα, έχει ψηλά στη λίστα της Σπανούλη και Σίνγκλετον, με την πρώτη περίπτωση να είναι πολύ πιο δύσκολη για την τουρκική ομάδα. 

Ο «εύκολος» Σίνγκλετον και ο «χλωμός» Σπανούλης για Εφές

Στοχεύει ψηλα για τη νέα χρονιά η Εφές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "TrendBasket", η τουρκική ομάδα έχει ψηλά στη λίστα της τον Βασίλη Σπανούλη και τον Κρις Σίνγκλετον. Τα συμβόλαια των δύο παικτών ολοκληρώνονται με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα το καλοκαίρι.

Πρόκειται βέβαια για δύο πολύ διαφορετικές περιπτώσεις. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει να παραμείνει στο λιμάνι και την πρόθεση να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Πειραιά την έχει και η διοίκηση από την πλευρά της.

Η περίπτωση του Σίνγκλετον είναι τελείως διαφορετική. Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας λογικά δεν θα παραμείνει μετά το πέρας της σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο Σίνγκλετον θέλει να κοιτάξει να βρει ένα καλό συμβόλαιο. Ακόμα και την περασμένη σεζόν ο φόργουορντ των «πρασίνων», σύμφωνα με φήμες, ψαχνόταν...

Το δημοσίευμα πάντως αναφέρει ότι η Εφές προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Σίνγκλετον με συνολικές αποδοχές κοντά στα 2,5 εκατ. δολάρια.

Τέλος, η τουρκική ομάδα εξετάζει ως εναλλακτική λύση στα γκαρντ τον Σκότι Oυίλμπεκιν. Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Νταρουσάφακα μέχρι το 2019.