Μπαρτσελόνα: Απέρριψε Μονρό ο Γιασικεβίτσιους- Θέλει Βέσελι ή Λαντέιλ (pic)

Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε αλλά και Ζενίτ μπλέκονται σε ένα μεταγραφικό ντόμινο με πρωταγωνιστές τους Γιαν Βέσελι, Γκρεγκ Μονρό και Τζοκ Λαντέιλ.

Μπαρτσελόνα: Απέρριψε Μονρό ο Γιασικεβίτσιους- Θέλει Βέσελι ή Λαντέιλ (pic)

Το μεταγραφικό παζάρι στην Euroleague βρίσκεται στην κορύφωσή του και φαίνεται πως έχουμε προ των πυλών ένα ντόμινο εξελίξεων με πρωταγωνιστές… ψηλούς. Ανάμεσά τους, η Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε αλλά και… η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, που κινείται έξυπνα μέχρι στιγμής.

Να πάρουμε από την αρχή το ντόμινο που αποκαλύπτει το ισπανικό encestando.es;

Στη Μπαρτσελόνα προτάθηκε ο Γκρεγκ Μονρό, που δεν θα συνεχίσει στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τον απέρριψε, γιατί έχει βάλει άλλον στο μάτι. Ο Άντε Τόμιτς δεν θα μείνει στη Βαρκελώνη και κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο οπότε θέλει για αντικαταστάτη του τον Γιαν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε.

Πριν λίγες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα, ότι ο Τσέχος (και ο Ντε Κολό) συμφώνησαν να συνεχίσουν στη Φενέρ, αλλά από τότε… σιγή ιχθύος.

Αν ο Γιασικεβίτσιους, δεν καταφέρει να πάρει τον Βέσελι, τότε θα κινηθεί για τον Τζοκ Λαντέιλ, με ον οποίο συνεργάστηκε στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ήδη όμως έχουν αρχίσει να ηχούν «σειρήνες» από το ΝΒΑ για τον Αυστραλό.

Όσο για τον Μονρό; Ο Τσάβι Πασκουάλ τον θέλει στη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης για να έρχεται πίσω από τον Γκουντάιτις, τον οποίο απέκτησε πριν λίγες μέρες.