Γκουντάιτις: «Όταν με κάλεσε ο Πασκουάλ δεν το σκέφτηκα καν»

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις μίλησε για τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης που θα συνεχίσει την καριέρα του αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε.

Γκουντάιτις: «Όταν με κάλεσε ο Πασκουάλ δεν το σκέφτηκα καν»

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τον κόουτς Πασκουάλ, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε, μίλησε ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο πρώην σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο ανέφερε αρχικά: «Ήξερα ότι πρόκειται για ένα νέο project στην EuroLeague το οποίο θα μεγαλώνει συνέχεια. Η πόλη είναι πολύ ζεστή και φιλόξενη, ενώ μόλις με κάλεσε ο κόουτς Πασκουάλ δεν το σκέφτηκα καν για να έρθω στην ομάδα» και συνέχισε: «Γνωρίζω αρκετούς παίκτες της Ζενίτ αλλά προσωπικά μόνο τον Πονίτκα. Όμως ξέρω και τους Ζούμπκοφ, Κοστόφ, Τρούσκιν, Πούσκοφ ως παίκτες.»

Όσο για την δική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε; Ο Αρτούρας Γκουντάιτις, είπε: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν μετά τον τραυματισμό και αυτό διότι μεσολάβησε μεγάλο διάστημα χωρίς να παίζω. Λόγω και της πανδημίας με αποτέλεσμα να υπάρξει η διακοπή, μπορώ να πω ότι μπόρεσα να γίνω 100% καλά και να δουλέψω πολύ. Θεωρώ ότι βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση., Νιώθω καλύτερα όσο ποτέ άλλοτε...».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας