Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Λαπροβίτολα, αλλά…

Στον Παναθηναϊκό θέλουν τον Νίκολα Λαπροβίτολα που φεύγει από τη Ρεάλ, αλλά δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό. Στη λίστα του Βόβορα ο Ζακ Όγκαστ που είναι τσιμπημένος στις οικονομικές απαιτήσεις.  

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Λαπροβίτολα, αλλά…

Στον Παναθηναϊκό, έχουν αλλάξει ρότα αναφορικά με τον Λορέντζο Μπράουν και έχουν στρέψει αλλού το ενδιαφέρον τους για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ που αναζητά ο Γιώργος Βόβορας. Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει στο στόχαστρο τον Νίκολα Λαπροβίτολα, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν.

Ο Αργεντινός θέλει να φύγει γιατί δεν έχει επαρκή χρόνο συμμετοχής και έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στην Μπανταλόνα… ΑΝ δεν βρει ομάδα Ευρωλίγκας. Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και περιμένει να δει τις προοπτικές του.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να του ανοίγει μία, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κανένα μπάι άουτ, οπότε αναμένουν να μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ και όπως τονίζουν δεν θα μπουν σε καμία διαδικασία πλειστηριασμού.

Αποχώρησαν εξάλλου από την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν όταν μπήκε στη μέση η Φενέρνμπαχτσε.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση επιστροφής του Ζακ Όγκαστ, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη Γαλατάσαραϊ και το 2017-18 είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όχι με το οικονομικό κασέ που φέρεται πως έχει, αλλά με λιγότερα χρήματα.