Ολυμπιακός: Σχεδόν έκλεισε το ρόστερ

Απομένουν ελάχιστες κινήσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2020-21.

Ολυμπιακός: Σχεδόν έκλεισε το ρόστερ

Ένα από τα ζητούμενα τόσο του Γιώργου Μπαρτζώκα όσο και των αδελφών Αγγελόπουλων ήταν να κλείσει φέτος όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν (2020-21).

Τόσο ώστε η ομάδα να ενισχυθεί γρήγορα και άμεσα με τις πρώτες επιλογές της από τα υψηλότερα ράφια όσο και για να είναι όλα έτοιμα λίγο πριν από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανανέωσαν με τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ στις 11 Ιουλίου (ημέρα επετείου των 10 χρόνων του Βασίλη Σπανούλη στο μεγάλο λιμάνι) θα ανακοινώσουν και την επέκταση της συνεργασίας τους με τον αρχηγό της ομάδας.

Παράλληλα, έχουν ήδη ανακοινώσει πέντε παίκτες (Χασάν Μάρτιν, Λιβιό Ζαν-Σαρλ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τσαρλς Τζένκινς, Άαρον Χάρισον), ενώ ήρθαν σε συμφωνία και με τον Σάσα Βεζένκοφ για την επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια.

Έχουμε λοιπόν σύνολο οκτώ παίκτες. Σε αυτούς προσθέστε τους Κώστα Παπανικολάου, Σακίλ Μακ Κίσικ, Οκτάβιους Έλις και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, συν τους νεαρούς Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Βασίλη Χρηστίδη.

Με την έλευση του Κώστα Σλούκα πάμε στους 15 μπασκετμπολίστες. Δεν έχουμε ξεχάσει τον Αντώνη Κόνιαρη, αλλά, όπως σας έχουμε επισημάνει, έχει παρθεί απόφαση να παραχωρηθεί δανεικός, εκτός αν αλλάξουν τελευταία στιγμή τα δεδομένα.
Τι βλέπουμε για τη νέα σεζόν;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (9/7) «ΦΩΣ» με ένα κλικ!