Ζενίτ: Ανακοινώθηκε ο Πάνγκος

Παίκτης της Ζενίτ κι επισήμως είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Ο 27χρονος Καναδός γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Ζενίτ: Ανακοινώθηκε ο Πάνγκος

Παίκτης της Ζενίτ κι επισήμως είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Ο 27χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, όπου έπαιζε την τελευταία διετία.

Ο Πάνγκος υπέγραψε στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης και θα συνεργαστεί με τον Τσάβι Πασκουάλ, τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο!

Ο Καναδός είχε φέτος 4,3 πόντους, 4 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αλλά ήταν εκτός για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού.

«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Ζενίτ. Ανυπομονώ να παίξω υπό την καθοδήγηση ενός σπουδαίου προπονητή όπως ο Τσάβι Πασκουάλ.

Έχω ακούσει πολλά για το κλαμπ και τη σπουδαία αυτή πόλη και μετράω τις μέρες για να έρθω στην Αγία Πετρούπολη και να αρχίσουμε προετοιμασία για μια πετυχημένη σεζόν», τόνισε ο Πάνγκος.

Ο προπονητής της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ, από την πλευρά του τόνισε: «Χαιρόμαστε πολύ για την απόκτηση του Κέβιν Πάνγκος. Πέρα από τις ηγετικές αρετές του, θα μας προσδώσει ποικιλία στην επίθεση και διαρκή απειλή.

Στα 27 του έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία παίζοντας στη Euroleague και ελπίζω πως αυτή η προσθήκη θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη πίστη στους φιλάθλους μας».