Μπαρτσελόνα: Ο Γιασικεβίτσιους τέλειωσε τον Πάνγκος - Οδεύει στη Ζενίτ

Ο Κέβιν Πάνγκος αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Τον τέλειωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αν και συνεργάστηκε μαζί του με επιτυχία στη Ζαλγκίρις. Οδεύει στη Ζενίτ ο Καναδός πλέι μέικερ. 

Μπαρτσελόνα: Ο Γιασικεβίτσιους τέλειωσε τον Πάνγκος - Οδεύει στη Ζενίτ

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί και επισήμως ο Κέβιν Πάνγκος. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Καναδό πλέι μέικερ. Ο 27χρονος γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα, η οποία έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στη Euroleague της ερχόμενης σεζόν.

Ο Πάνγκος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν το 2018-19 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, όντας υπό τις οδηγίες μάλιστα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Μέτρησε κατά μέσο όρο 12,7 πόντους (47,5% τρίποντα) και 5,9 ασίστ, γεγονός που του έδωσε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Με τους Καταλανούς στην πρώτη του σεζόν δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε (7 πόντοι, 3,2 ασίστ ανά αγώνα), ενώ στη συνέχεια υπέστη σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να χάσει φέτος ολόκληρη τη σεζόν. Ο Λιθουανός τεχνικός πάντως, παρά το γεγονός ότι τον ξέρει και έχει συνεργαστεί μαζί του, αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.