Φενέρμπαχτσε: Ιγκόρ Κοκόσκοφ και επίσημα ο αντικαταστάτης του Ομπράντοβιτς

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ και μπαίνουν όλα σε μια σειρά στον τουρκικό σύλλογο.

Φενέρμπαχτσε: Ιγκόρ Κοκόσκοφ και επίσημα ο αντικαταστάτης του Ομπράντοβιτς

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος. Ο Σέρβος τεχνικός, βρίσκεται από το 1999 στην Αμερική και το Μισούρι και από το 2000 στο ΝΒΑ ως βοηθός προπονητή. Το 2018 ανέλαβε ως πρώτος τους Φοίνιξ Σανς και πέρσι τους Σακραμέντο Κινγκς με τους οποίος θα ολοκληρώσει τη σεζόν και στη συνέχεια θα ενταχθεί στη Φενέρ.

Το 2017 κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας και αυτή είναι η μοναδική δουλειά που έχει να επιδείξει στην Ευρώπη. Πρώτη φορά θα αναλάβει σύλλογο στην Ευρώπη και σαφέστατα είναι μία μεγάλη πρόκληση και γι αυτόν.

Όλα μπαίνουν σε μία σειρά λοιπόν στη Φενέρμπαχτσε. Βρήκαν προπονητή και θα αρχίσει το ρόστερ να ξεκαθαρίζει. Αυτό που αναμένουν όλοι με προσμονή είναι η λύση της συνεργασίας τους με τον Κώστα Σλούκα ώστε να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα.