Φενέρμπαχτσε: Πρέπελιτς, η πρώτη κίνηση του Κοκόσκοφ

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, που τον ξέρει άριστα καθώς κατέκτησαν μαζί το Eurobasket με τη Σλοβενία το 2017, τον θέλει στη Φενέρμπαχτσε

Φενέρμπαχτσε: Πρέπελιτς, η πρώτη κίνηση του Κοκόσκοφ

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έφερε τη Σλοβενία στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωμπάσκετ του 2017, με πρωταγωνιστές τους Γκόραν Ντράγκιτς, Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και τον Κλέμεν Πρέπελιτς, ο οποίος είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να τον υπογράψει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν και η πρώτη του κίνηση στη Φενέρμπαχτσε, την οποία ανέλαβε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Σλοβένος φόργουορντ, έχοντας παίξει δανεικός στην Μπανταλόνα, έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ, καθώς δεν χωρούσε στο ρόστερ της και ο Κοκόσκοφ θέλει να τον πάρει στη Φενέρ.

«Το γεγονός ότι έπαιξα στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν πήγε ακριβώς όπως περίμενα, όμως είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στο τοπ επίπεδο και να διεκδικήσω όλους τους τίτλους.

Η Ρεάλ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, με τεράστια ιστορία, που έγινα μέλος του και αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος. Πολλά ευχαριστώ σε όλους όσοι με βοήθησαν σε αυτή τη διαδικασία. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Στη φετινή ACB ο Πρέπελιτς ήταν πρώτος σκόρερ της ισπανικής λίγκας με 22,3 πόντους κατά μέσο όρο.