Χρήστος Μαρμαρινός: Ομοσπονδιακός προπονητής στο Κόσοβο!

Σπουδαίο βήμα για τον επί 14 χρόνια μέλος του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Χρήστο Μαρμαρινό, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί ως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός του Κοσόβου.

Χρήστος Μαρμαρινός: Ομοσπονδιακός προπονητής στο Κόσοβο!

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αναλάβει ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών του Κοσόβου ο Χρήστος Μαρμαρινός. Ο Έλληνας προπονητής, με θητεία δεκατεσσάρων ετών στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να κοουτσάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο Μαρμαρινός θα ταξιδέψει την ερχόμενη Πέμπτη (13/2) για την πρωτεύουσα του Κοσόβου, Πρίστινα, και την Παρασκευή (14/2) θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η συνεργασία του πρώην μέλους του προπονητικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων» με την Ομοσπονδία του Κοσόβου προβλέπεται μακροχρόνια. Ο Έλληνας τεχνικός πιάνει άμεσα δουλειά, καθώς θα καθοδηγήσει τεχνικά την εθνική Κοσόβου στα προ-προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με πρώτο αγώνα αυτόν απέναντι στην Ισλανδία εντός έδρας στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ εν συνεχεία οι Κοσοβάροι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Λουξεμβούργο στις 23 Φεβρουαρίου για τον Β΄ όμιλο, στον οποίο έχει κληρωθεί και η Σλοβακία.