Νικολοπούλου: «Είχαμε ενέργεια και διάθεση, κοιτάμε την επόμενη μέρα»

Η Αγγελική Νικολοπούλου μίλησε για την νίκη της Εθνικής μπάσκετ γυναικών κόντρα στην Ισλανδία.

Νικολοπούλου: «Είχαμε ενέργεια και διάθεση, κοιτάμε την επόμενη μέρα»

Δηλώσεις έκανε η Αγγελική Νικολοπούλου για την πρώτη νίκη της Εθνικής μπάσκετ γυναικών στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 κόντρα στην Ισλανδία, για την δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η παίκτρια του Ολυμπιακού αναλυτικά ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, βγάλαμε ενέργεια, είχαμε αρκετή προσήλωση σε όσα είχαν σχεδιάσει οι προπονητές από την αρχή. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα που θα το χρειαστούμε αργότερα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια και την επόμενη μέρα.

Είχαμε διάθεση, βγάλαμε ενέργεια και δείξαμε κατά πόσο μπορούμε να μείνουμε προσηλωμένες σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας στο 100% γιατί έρχονται ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια και μεγαλύτερη συνέχεια.

Καταρχήν να καλωσορίσω και εγώ τα νέα κορίτσια στην Εθνική Γυναικών. Είμαστε μια ομάδα που κάνει ανανέωση. Τα κορίτσια αυτά μπορεί να είναι μικρά στην ηλικία αλλά έχουν πάρα πολύ ταλέντο. Να τις βοηθήσουμε και εμείς να μπουν στην Ομάδα, να εγκλιματιστούν και να ακολουθήσουν τους κανόνες, την πειθαρχεία και στην ταυτότητά της. Αυτά τα στοιχεία δηλαδή που μας χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.