Koλέ: «Aν ήμασταν πλήρεις...»

O Bενσάν Κολέ αναρωτήθηκε το τι θα μπορούσε να κάνει η Γαλλία στο Mundobasket, αν και έπαιξε με απουσίες, εξαιτίας των τραυματισμών που υπήρξαν με τους Ερτέλ και Μοερμάν. 

 Koλέ: «Aν ήμασταν πλήρεις...»

Η Γαλλία κατέκτησε για δεύτερο σερί Mundobasket το χάλκινο μετάλλιο και μετά το τέλος του μικρού τελικού, ο Βενσάν Κολέ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση: "Για εμάς είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, διότι τα καταφέραμε μετά από ένα πολύ δύσκολο πρώτο μέρος. Δεν τα παρατήσαμε, μείναμε συγκεντρωμένοι και προσπαθήσαμε για να βρούμε ρυθμό στο φινάλε. Ξαφνικά όταν όλοι θεώρησαν ότι τελειώσαμε, η άμυνα και επίθεσή μας λειτούργησαν καλά. Έπρεπε να βρούμε περισσότερες λύσεις στην επίθεση για να βοηθήσουμε και την άμυνα. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα στο δεύτερο μέρος και γι' αυτό πήραμε τη νίκη.

Για την απόδοση του Μπατούμ, δήλωσε: «Ο Μπατούμ ήταν σημαντικός όταν έπαιξε ως παουερ φόργουορντ. Μας έκανε πιο γρήγορους, ήταν ο πρώτος που μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό και καλή κυκλοφορία».

Για τις απουσίες που είχε η Γαλλία, με τους τραυματισμούς των Ερτέλ και Μοερμάν: «Δεν θέλω να μιλάω γι' αυτούς που δεν βρίσκονται εδώ, ο Ντιλικίνα κι ο Αλμπισί έκαναν καλή δουλειά, το ίδιο και ο Ντε Κολό. Πολές φορές του δίνουμε τη μπάλα στη διάρκεια των αγώνων. Βρήκαμε λύσεις και κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί αν είχαμε πλήρες ρόστερ και τον Ερτέλ μαζί μας. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Αλμπισί μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο, κανείς δεν περίμενε ότι ο Ντιλικίνα θα παίξει τέτοια άμυνα στον Πάτι Μιλς»..