Τα προγνωστικά για τον τελικό Αργεντινή - Ισπανία

Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ως ακλόνητο φαβορί την Ισπανία για την κατάκτηση του τίτλου. Παντού ως αουτσάιντερ παρουσιάζεται η Αργεντινή του Λουίς Σκόλα. 

Τα προγνωστικά για τον τελικό Αργεντινή - Ισπανία

Βwin: Ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου η Ισπανία του Μαρκ Γκασόλ με 1.57, με την Αργεντινή του Λουίς Σκόλα να είναι το αουτσάιντερ με 2.50.

Stoiximan.gr: Φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και εδώ η Ισπανία με 1.60 για την παρέα του Σέρχιο Γιουλ. Στο 2.65 η Αργεντινή, με Γκανιότα 0%, για το συγκρότημα του Φακούντο Καμπάτσο.

Betshop.gr: Φαβορί και εδώ η Ισπανία με 1.51, ενώ η Αργεντινή είναι στο 2.57 για να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το τρόπαιο. Προβάδισμα και εδώ για τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2006, οι οποίοι θα θέλουν τώρα να επαναλάβουν τον άθλο τους.

Νοvibet.gr: Η Ισπανία είναι το πρώτο φαβορί με 1.60, ενώ η Αργεντινή βρίσκεται στο 2.65. Αργεντινή και Over (156.5) στο 4.65, Ισπανία και Over (156.5) στο 2.95.

OΠΑΠ: Μεγάλο φαβορί η Ισπανία στο 1.60, ενώ η Αργεντινή είναι και εδώ το αουτσάιντερ με 2.65.

foxbet: «Ο τελικός μιας μεγάλης διοργάνωσης σαν του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ματς προσωπικοτήτων. Εμπειρίας και know-how. Και η Ισπανία έχει πολύ περισσότερο από την Αργεντινή όπου με εξαίρεση τον Σκόλα οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει τελικός. Θα γίνει μάχη, αλλά δεν βλέπω πως θα το χάσει η Ισπανία. Διπλό με 3,5 πόντους χάντικαπ».

webfreebets: «Τελείωσαν τα ψέματα. Λατίνικη μάχη στο παρκέ σημαίνει πολύ ξύλο και under 154.5 πόντοι στο 1.88».

betmasters: «Αν εξαιρέσουμε τον Σκόλα, η Αργεντινή είναι μια άπειρη ομάδα από τελικούς διοργανώσεων. Παρ' όλα αυτά έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό τουρνουά. Για την Ισπανία τα λόγια είναι περιττά. Πιστεύω ότι το ματς θα λήξει με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ. Πάω με τον άσο και 3,5 πόντους αβάντα για τους Αργεντίνους. 1 (+3,5)».