Γκασόλ: «Άξιζε απόλυτα η δέσμευσή μου με την Εθνική»

Ο Μάρκ Γκασόλ μετά τη νίκη/πρόκριση των Ισπανών στο μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ τόνισε πως το να δεσμευτεί ο ίδιος με την Εθνική το καλοκαίρι ήταν δύσκολο αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο.

Γκασόλ: «Άξιζε απόλυτα η δέσμευσή μου με την Εθνική»

Η Ισπανία με την εμπειρία της σε παιχνίδια μεγάλων διοργανώσεων κατέβαλλε την αντίστασή της Αυστραλίας και επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι μετά από δυο παρατάσεις με σκορ 95-88 φτάνοντας στο μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Ισπανία - Αυστραλία: Τα highlights από την ματσάρα των δύο παρατάσεων!

Ο Μάρκ Γκασόλ που βοήθησε σημαντικά τους «φούριας ρόχας» να φτάσουν σε αυτή την μεγάλη νίκη δήλωσε πως η μπορεί η δέσμευσή του με την Εθνική του ομάδα για το καλοκαίρι να ήταν δύσκολη απόφαση για αυτόν, ωστόσο άξιζε σίγουρα τον κόπο αφού οι Ισπανοί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Ισπανία - Αυστραλία 95-88: Θρίλερ δύο παρατάσεων και τελικό οι Ισπανοί!

Αναλυτικά η δήλωση του Ισπανού σέντερ:

Mundobasket 2019 - Ο δρόμος για τον τελικό

«Είναι η σειρά μας να μεταφέρουμε την κληρονομιά μας στις επόμενες γενιές. Θα δούμε τι θα γίνει την Κυριακη. Θα συγκεντρωθούμε για τον τελικό, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα προχωρήσουμε, ό,τι και αν γίνει στο ματς. Το να δεσμευτώ με την Εθνικη δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα άξιζε και με το παραπάνω».