Κόμπι Μπράιαντ: «Είχατε Σπανούλη - Διαμαντίδη, τώρα πρέπει να χτίσετε γύρω από τον Γιάννη!»

Ο Κόμπι Μπράιαντ μίλησε για την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το πως πρέπει να τον διαχειριστεί η Ελλάδα και στάθηκε στη δυναμική που είχε η Εθνική με τους Σπανούλη-Διαμαντίδη. 

Κόμπι Μπράιαντ: «Είχατε Σπανούλη - Διαμαντίδη, τώρα πρέπει να χτίσετε γύρω από τον Γιάννη!»

Ένας από τους ζωντανούς θρύλους του NBA, ο Κόμπι Μπράιαντ, μιλώντας ως ο πρεσβευτής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίπτωση του «Greek Freak», Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και το πως πρέπει να τον διαχειριστεί το ελληνικό τεχνικό επιτελείο και γενικά ο οργανισμός της Εθνικής.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκθειάσει δύο σπουδαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες, τους οποίους αντιμετώπισε στο παρελθόν. Ο λόγος για τους Βασίλη Σπανούλη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Συγκεκριμένα ο «Black Mamba» τόνισε: «Οι προκλήσεις υπάρχουν για να εμπνέουν τους νεότερους αθλητές. Η Ελλάδα ήταν πάντα από τους πιο σκληρούς αντιπάλους μας, εξαιτίας του Σπανούλη και του Διαμαντίδη, έχει ιστορία στο μπάσκετ, τώρα έχει και έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο. Πρέπει να χτίσει γύρω του και να προχωρήσει».