Mundobasket 2019: Το απίστευτο ιταλικό σερί (42-9!) και το σόου Μπελινέλι με το Πουέρτο Ρίκο! (vids)

Η Ιταλία πραγματοποίησε εξωπραγματικό επιμέρους σερί κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, φτάνοντας στην ανατροπή παρότι έχανε 33-59 στο ημίχρονο! Ηγέτης ο Μάρκο Μπελινέλι με 27 πόντους, δείτε τα βίντεο.

Mundobasket 2019: Το απίστευτο ιταλικό σερί (42-9!) και το σόου Μπελινέλι με το Πουέρτο Ρίκο! (vids)

Ένα από τα πιο... σουρεαλιστικά ματς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος διεξήχθη την Κυριακή στα γήπεδα της Κίνας, με την Ιταλία να πραγματοποιεί την πιο απίστευτη ανατροπή του τουρνουά και να επικρατεί του Πουέρτο Ρίκο με 94-89, παρότι έχανε με 23 πόντους διαφορά στο ημίχρονο του αγώνα!

Πράγματι, το Πουέρτο Ρίκο έκανε δυναμικό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 59-33, την ώρα που οι Ιταλοί έμοιαζαν αβοήθητοι στο παρκέ. Ποιός, όμως, μπορεί να ξεγράψει παίκτες κλάσης όπως οι Μάρκο Μπελινέλι και Ντανίλο Γκαλινάρι;

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Με ηγέτες τους δύο προαναφερθέντες, η Ιταλία πραγματοποίησε εξωπραγματικό σερί στο β' μέρος, καθώς με ένα επιμέρους σκορ 42-9 (!) έφτασαν να προηγηθούν ακόμα και με 75-68! Το Πουέρτο Ρίκο επέστρεψε με τη σειρά του στο ματς και το έστειλε στην παράταση (83-83), ωστόσο εκεί οι Ιταλοί ήταν αυτοί που έφτασαν σε μια αν μη τι άλλο ιστορική νίκη με 94-89!

Δείτε το σόου του Μάρκο Μπελινέλι:

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ιταλικής επικράτησης ήταν ο Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ έδωσε το δικό του προσωπικό σόου. Άξιος συμπαραστάτης του ο Γκαλινάρι, ο οποίος είχε 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.