Ποιος Μαλεζάνι; Ο Αντομάιτις ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Η Λιθουανία αποκλείστηκε από τους "8" του Mundobasket και ο προπονητής της ομάδας, Νταϊνιους Αντομάιτις ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, μιλώντας με βαριές εκφράσεις. 

 Ποιος Μαλεζάνι; Ο Αντομάιτις ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Ο Νταϊνιους Αντομάιτις ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Γαλλία. Η Λιθουανία έχασε και ταυτόχρονα γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, λοιπόν, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εξέφρασε τα παράπονα του για το επίπεδο της διαιτησίας, μιλώντας με βαριές κουβέντες.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το επίπεδο των διαιτητών στο Mundobasket, αλλά και την συμπεριφορά των ρέφερι στις αναμετρήσεις της Λιθουανίας, δήλωσε τα εξής: «Kάντε αυτές τις ερωτήσεις στη FIBA. Ρωτήστε τους! Γιατί ρωτάτε εμένα για τους διαιτητές; Είναι το δεύτερο ματς στη σειρά. Στο προηγούμενο ματς με την Αυστραλία παίζαμε... ράγμπι, και τώρα με την Γαλλία δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε με επαφές... Aυτό είναι γελοίο! Αυτό δεν είναι μπάσκετ, αυτό δεν είναι σύστημα. Για ποιον λόγο έχουν το VAR φέτος; Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, αλλά να είσαι έντιμος. Σταματήστε το παιχνίδι, δείτε στη κάμερα τι συνέβη.

Οι παίκτες μου πέρασαν όλο το καλοκαίρι κάνοντας προπονήσεις με την Λιθουανία, μένοντας δύο μήνες μακριά από τις οικογένειες τους, χωρίς να πάρουν ούτε δολάριο ή ευρώ. Θα πρέπει να τους σέβονται, αλλά κάποιοι δεν τους σέβονται, όπως ούτε και σέβονται το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα γ@μ...ο αστείο».