Σκουρτόπουλος: «Έχουμε ακόμη μια ευκαιρία» (vid)

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα από τις ΗΠΑ στάθηκε στα χαμένα ανοιχτά σουτ και στο πρόβλημα που είχαμε στην επίθεση ωστόσο έδωσε το σύνθημα για το ματς της Δευτέρας με την Τσεχία.

Σκουρτόπουλος: «Έχουμε ακόμη μια ευκαιρία» (vid)

Δεν τα κατάφερε η Εθνική μας κόντρα στους Αμερικανούς και ο κόουτς Θανάσης Σκουρτόπουλος είπε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Είναι μεγάλη υπόθεση να παίζεις κόντρα στις ΗΠΑ. Δεν ξέρεις εάν θα έχεις ξανά αυτή την ευκαιρία. Αυτό είπα και στους παίκτες. Είχαμε καλή διάθεση να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια, παίξαμε καλή άμυνα αλλά είχαμε χάσαμε αρκετά χαμένα σουτ ανοιχτά ενώ χάσαμε και από μέσα καλάθια εύκολα. Ένα – δυο σουτ να είχαν μπει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με αντίπαλο αυτή την ομάδα».

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Τσεχία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επεσήμανε: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι, άλλος αντίπαλος. Το θέμα είναι πως μετά το κακό αποτέλεσμα με τη Βραζιλία στην α’ φάση έχουμε μια ακόμη ευκαιρία. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε τα σενάρια, αρκεί να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θα πρέπει να μοιράσουμε τη μπάλα καλύτερα ενώ θα παίξουν και περισσότερη ώρα οι Σλούκας, Καλάθης μαζί γιατί θα παίξουμε με μια Ευρωπαϊκή Ομάδα».