Οι Αμερικανοί για τον Αντετοκούνμπο: «Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει τον Γιάννη όπως οι Μπακς»

Η ήττα της Εθνικής από τη Βραζιλία ξάφνιασε τους Αμερικανούς, όπως και η γενική αγωνιστική εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πήραν θέση για το πως πρέπει να τον αξιοποιήσει η Ελλάδα. 

Οι Αμερικανοί για τον Αντετοκούνμπο: «Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει τον Γιάννη όπως οι Μπακς»

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από τη Βραζιλία και το γεγονός ξάφνιασε τους Αμερικάνους. Παράλληλα, εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την γενική αγωνιστική εικόνα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς δεν δείχνει πως παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Για το γεγονός, λοιπόν, πήρε θέση το γνωστό μπασκετικό σάιτ "ringer", το οποίο αναφέρει τα εξής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης έχει κερδίσει το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ, ενώ οδήγησε τους Μπακς στο κορυφαίο ρεκόρ στης ιστορίας τους και στους τελικούς της Ανατολής. Θα μπορούσε να είναι ο κορυφαίος παίκτης σε Παγκόσμια και Ολυμπιακούς, ανάλογα με το ποιους στέλνουν η Τeam USA. Αλλά πρώτα η Ελλάδα χρειάζεται να βρει τον σωστό τρόπο να τον χρησιμοποιεί στο παρκέ.

Ο Γιάννης ήταν ασταμάτητος τη σεζόν που πέρασε, αφού είχε δίπλα του τριποντέρ σε κάθε θέση, κάτι που οδηγούσε τις άμυνες να κάνουν δεύτερες σκέψεις με το που θα πρέπει να πάνε στην άμυνα. Δεν ήξεραν από που θα τους έρθει. Ελάχιστοι μπορούν να μαρκάρουν αποτελέσματικά τον Γιάννη".

Στα δύο πρώτα ματς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μέσο όρο 11.5 πόντους με 43.8% εντός πεδιάς, ενώ με τους Μπακς είχε 27.7 πόντους και 57.8% σε 12λεπτα φυσικά.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας