Ο Καμπόκλο για το διώξιμο της μπάλας στην τελευταία βολή του Σλούκα (vid)

Ο Μπρούνο Καμπόκλο μίλησε για τις σκέψεις του, αλλά και για το πως έδιωξε τη μπάλα νόμιμα από το καλάθι, στη τρίτη βολή του Κώστα Σλούκα.

Ο Καμπόκλο για το διώξιμο της μπάλας στην τελευταία βολή του Σλούκα (vid)

Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Βραζιλία είχε ένα συναρπαστικό φινάλε. Με το σκορ στο 79-76, ο Κώστας Σλούκας κέρδισε τρεις βολές. Ο Έλληνας γκαρντ ευστόχησε στις δύο πρώτες, αλλά στη τρίτη, η μπάλα αναπήδησε στη στεφάνη και ο Μπρούνο Καμπόκλο ακολούθως την απομάκρυνε, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Ο 23χρονος σμολ-φόργουορντ του Μέμφις, μίλησε για το πως απέτρεψε την τρίτη βολή του Κώστα Σλούκα, αλλά και για τις σκέψεις του σε εκείνη τη κρίσιμη στιγμή: «Ήθελα να τσεκάρω αν η μπάλα αναπηδήσει ώστε να την διώξω. Ήξερα τους κανόνες της FIBA, πως θα μπορούσα να διώξω τη μπάλα από τη στεφάνη σε αυτή την κατάσταση (στο ΝΒΑ απαγορεύεται), και αυτό έκανα.

Στο ΝΒΑ αν έκανα κάτι τέτοιο, θα ήταν παράβαση. Αισθάνομαι πολύ καλά είμαι χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη. Αν το ματς πήγαινε στη παράταση, η κατάσταση θα ήταν δύσκολη για την Βραζιλία».

Δείτε τις δηλώσεις του Καμποκλό