Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα της

H Eθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της την Κυριακή (1/9, 15:00) κόντρα στο Μαυροβούνιο. Τα δεδομένα για τον Κώστα Σλούκα. 

Ελλάδα - Μαυροβούνιο: Έτοιμη η Εθνική για την πρεμιέρα της

H Eθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της στο Mundobasket της Κίνας. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (1/9) το μεσημέρι (15:00) το Μαυροβούνιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει ένα από τα μετάλλια στη διοργάνωση, αλλά αυτό δεν αγχώνει τους διεθνείς και τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Ξέρουν πως έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση, έχοντας στο ρόστερ τους και έναν παίκτη σούπερ-σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ, όπως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κώστας Σλούκας προπονήθηκε και πάλι μαζί με την ομάδα, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά δεν αναμένεται να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής κόντρα στο Μαυροβούνιο. Υπάρχει η διάθεση να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας. Για αυτόν τον λόγο θα δούμε συχνά στο παρκέ σχήματα με τρία φόργουορντ στο παρκέ, με τον Κώστα Παπανικολάου να "χαμηλώνει" στο "2".