Mundobasket 2019: Σλούκας: «Είμαι απόλυτα έτοιμος για το Παγκόσμιο!»

Ο Κώστας Σλούκας, αφού προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς στην πόλη Ναντζίνγκ της Κίνας, δήλωσε πως νιώθει πανέτοιμος για την πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ.

Mundobasket 2019: Σλούκας: «Είμαι απόλυτα έτοιμος για το Παγκόσμιο!»

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Ναντζίνγκ της Κίνας και την ενσωμάτωση με την Εθνική ομάδα, ο Κώστας Σλούκας δεν έχασε ούτε λεπτό, ξεκινώντας ατομική προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς το πρωί, ενώ θα συμμετέχει και στην ομαδική προπόνηση το απόγευμα.

Ο γκαρντ της Φενέρ έδειξε πως είναι ιδιαίτερα ευτυχής και αποφασισμένος να «δώσει» και την ψυχή του για το εθνόσημο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 29χρονος:

«Αυτό που θέλαμε όλοι να συμβεί από την ημέρα που τραυματίστηκα, δηλαδή να προλάβω να είμαι έτοιμος και να έρθω στην Κίνα, είναι πλέον γεγονός και φυσικά είμαι χαρούμενος. Δούλεψα εντατικά στην Αθήνα το προηγούμενο δεκαήμερο, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και πλέον είμαι εδώ συνεχίζοντας μέρα με την μέρα την δουλειά για να είμαι απόλυτα έτοιμος για αγώνα. Μιλήσαμε με τον κόουτς αναλυτικά για την κατάσταση μου και πάμε τώρα όλοι μαζί στην διοργάνωση για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».