Σοκ για τη Ρωσία - Εκτός Παγκοσμίου ο Σβέντ!

Η Ρωσία θα παραταχθεί στο Μουντομπάσκετ της Κίνας χωρίς τον αρχισκόρερ της Αλεξέι Σβεντ, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στον αστράγαλο.

Σοκ για τη Ρωσία - Εκτός Παγκοσμίου ο Σβέντ!

Η Ρωσία θα παραταχθεί στη γήπεδα της Κίνας για το Παγκόσμιο, χωρίς τον μεγάλο της ηγέτη Αλεξέι Σβεντ.

Ο Σβεντ ταλαιπωρείται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός παρκέ για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωσή του ιατρικού επιτελείου της Χίμκι.

Από τη μεριά του ο μεγάλος σκόρερ, είπε για τον τραυματισμό του και την απουσία του από το Μουντομπάσκετ στην επίσημη ιστοσελίδα της Χίμκι:

«Δεν μπορούσα καν να σκεφτώ ότι θα χάσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι πολύ λυπημένος. Το καλοκαίρι έκανα ατομικές προπονήσεις, ακόμη και στις διακοπές μου. Το πρόβλημα στον αστράγαλο υπήρχε, αλλά περίμενα να ήμουν έτοιμος για την Εθνική ομάδα. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να περάσω τις εξετάσεις και έτσι οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να συμμετέχω στις προπονήσεις. Αμέσως κάλεσα τον κόουτς Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, γιατί ξέρω ότι η ομάδα υπολόγιζε σε μένα. Τον επόμενο μήνα θα κάνω θεραπείες και θα είμαι υπό την επίβλεψη των γιατρών της Χίμκι».

Να θυμίσουμε ότι η εθνική ομάδα της Ρωσίας αγωνίζεται στο δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου με αντιπάλους την Αργεντινή, τη Νότια Κορέα και τη Νιγηρία.