Γκομπέρ: Τα συναισθήματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα

Ο Ρούντι Γκομπέρ μίλησε για την συμμετοχή του με την Εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα. 

Γκομπέρ: Τα συναισθήματα είναι πιο σημαντικά από τα χρήματα

Ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος αγωνίζεται από το 2013 με την φανέλα των Γιούτα Τζαζ, αναδείχτηκε πρόσφατα για δεύτερη σερί σεζόν κορυφαίος αμυντικός του NBA.

Ο θηριώδης σέντερ θα είναι ένα από τα «όπλα» της Εθνικής Γαλλίας στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ο ίδιος με δηλώσεις του στους «New York Times», τόνισε πως το κίνητρό του είναι ισχυρό στο επερχόμενο τουρνουά, δηλώνοντας υπερήφανος που θα φορέσει την φανέλα των «τρικολόρ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε όλα! Ξέρουμε πως, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο τουρνουά, αλλά νομίζουμε πως έχουμε μία ευκαιρία. Νιώθω περήφανος για την καταγωγή μου. Τα συναισθήματα, οι αναμνήσεις κι η περηφάνια είναι πολύ πιο σημαντικά από τα χρήματα και δεν λέω πως δεν τα χρειαζόμαστε. Προφανώς. Παρότι γνωρίζουμε όλοι πως υπάρχει το ρίσκο να τραυματιστώ, δεν νομίζω να μετανιώσω ποτέ για τίποτα».