Μπενίτε: «Δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο στον Αντετοκούνμπο»

Ο  γκαρντ της Βραζιλίας Βίτορ Μπενίτε σε συνέντευξή του στο site της FIBA, μίλησε για το Παγκόσμιο της Κίνας και την Εθνική μας, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν πρέπει να εστιάσει μόνο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γιατί η Ελλάδα έχει κι άλλους καλούς παίκτες.

Μπενίτε: «Δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο στον Αντετοκούνμπο»

Ο Βίτορ Μπενίτε σε συνέντευξή του στο επίσημο site της FIBA μίλησε για την Εθνική μας ομάδα ενόψει του Παγκοσμίου στην Κίνα.

Ο γκαρντ της Βραζιλίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν πρέπει να εστιάσει μόνο σε αυτόν. Η Ελλάδα παραδέχθηκε ότι είναι καλή ομάδα στο σύνολο της, με εμπειρία και πολύ καλούς παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Καλάθης.

Αναλυτικότερα ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά το να σκεφτούμε ότι είναι ο μόνος παίκτης που πρέπει να εστιάσουμε όταν παίξουμε με την Ελλάδα θα είναι μεγάλο λάθος.

Η Ελλάδα έχει πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Είναι καλή ομάδα με εμπειρία. Έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, όπως ο Κώστας Παπανικολάου και ο Νικ Καλάθης. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα εναντίον τους και να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη».

Να σημειώσουμε ότι η Εθνική μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχή της Βραζιλίας (3/9, 15:00) στη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων.