Σκουρτόπουλος για Εθνική: «Η Ελλάδα έχει εξαιρετικό γκρουπ παικτών»

Ο τεχνικός της Εθνικής μας Θανάσης Σκουρτόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ομάδα, στην επίσημη παρουσίασή της ενόψει Παγκοσμίου, τονίζοντας πως διαθέτει ένα εξαιρετικό γκρουπ. 

Σκουρτόπουλος για Εθνική: «Η Ελλάδα έχει εξαιρετικό γκρουπ παικτών»

Με θετική αύρα εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην επίσημη παρουσίαση της Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου στην Κίνα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μεταξύ άλλων τόνισε πως, η Ελλάδα διαθέτει ένα γκρουπ με μεγάλα ονόματα, ποιότητα, αλλά και εξαιρετικούς χαρακτήρες.

Βασιλακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ πάει πολύ καλά, γιατί κάποιοι γκρινιάζουν;»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Εθνικής:

«Ευχαριστούμε για την όμορφη εκδήλωση. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τη Eurobank και ευελπιστώ πως το αποτέλεσμα θα είναι κάτι που όλος ο κόσμος θα ευχαριστηθεί. Αρχίσαμε μια δύσκολη προσπάθεια σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Σχηματίσαμε ένα γκρουπ 35 παικτών, όποιο παιδί χρειάστηκε να βοηθήσει ήταν εκεί στις δύσκολες στιγμές, χωρίς να προκαλέσουμε κανένα θέμα με τις ομάδες. Το DNA του μπάσκετ είναι ριζωμένο στον Έλληνα, απλά χρειάζεται σωστή διαχείριση. Τα παιδιά που παρουσιάστηκαν ανταποκρίθηκαν στο 110% και υπήρχε αρκετά καλή οργάνωση για τα νέα δεδομένα. Όλες αυτές οι συνισταμένες λειτούργησαν απόλυτα και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή. Έχουμε ένα γκρουπ με μεγάλα ονόματα, ποιότητα, αλλά και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Θέλουμε να σκεφτόμαστε και να πράττουμε θετικά. Πάμε σε ένα δύσκολο Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως το δυσκολότερο που έχει γίνει ποτέ, αλλά και η ομάδα μας έχει δείξει ότι ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Εύχομαι με τη δική σας θετική ενέργεια να τελειώσουμε αυτό το ταξίδι στο υψηλότερο δυνατό σημείο», δήλωσε στη σημερινή Media Day της Εθνικής.