Στις προπονήσεις της Εθνικής οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο (vid)

Στις προπονήσεις της Εθνικής ενόψει του Μουντομπάσκετ ενσωματώθηκαν σήμερα (29/7) οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Στις προπονήσεις της Εθνικής οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο (vid)

Μετά την άφιξη των Γιώργου Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο μόνο ο Νικ Καλάθης ο οποίος έχει ακόμα άδεια και βρίσκεται στις ΗΠΑ απουσιάζει από την προετοιμασία της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Με 16 παίκτες συνεχίζεται από σήμερα (29/7) το πρωί η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του Παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9). Στην ομάδα ενσωματώθηκαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Κώστας Αντετοκούνμπο και αναμένεται ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ολοκληρώνει την άδειά του και ταξιδεύει από τις ΗΠΑ.

Ο προπονητής της Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέλυσε στους παίκτες το προπονητικό πρόγραμμα και τους στόχους που υπάρχουν στο διάστημα μέχρι να φτάσει η ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μετά τις πρώτες ημέρες προσαρμογής.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη όπου θα δώσει και τα πρώτα της παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά Aegean (9-11/8).

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (1/8) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και θα υπάρξει η διαθεσιμότητα όλων των μελών της προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (12 μεσημέρι, Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη – Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, Μεγάλου Χορηγού όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Αμαλίας 20 & Σουρή 5, Σύνταγμα).

Για την εκδήλωση θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση.

Δείτε βίντεο με τις αφίξεις των αδερφών Αντετοκούνμπο