Βλασσόπουλος: «Οι μικρές Εθνικές πρέπει να γίνουν προθάλαμος για την Εθνική Ανδρών» (vid)

Δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Βλασσόπουλος για την Εθνική και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα (27/07) με αντίπαλο τη Λετονία  21.15 (ΕΡΤ, youtube.com/fiba). 

Βλασσόπουλος: «Οι μικρές Εθνικές πρέπει να γίνουν προθάλαμος για την Εθνική Ανδρών» (vid)

Σε δηλώσεις για το σημερινό (27/07) εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής Κ18 με τη Λετονία 21.15 (ΕΡΤ, youtube.com/fiba) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βόλο προχώρησε ο Γιώργος Βλασσόπουλος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε τόσο για τον όμιλο μας, όσο και για τις «μικρές» Εθνικές που πρέπει να αποτελούν τον προθάλαμο της Εθνικής Ανδρών.

Αναλυτικά ο προπονητής μας δήλωσε αρχικά για τον όμιλο με Γαλλία, Λετονία, Σλοβενία: «Είναι ένας όμιλος βατός. Υπάρχει βέβαια η Γαλλία η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα, να πάμε καλά στον όμιλο έτσι ώστε να έχουμε ένα καλό “χιαστί” παιχνίδι γιατί όλα θα κριθούν εκεί»,

Προσέθεσε για το τι μπορεί να σημαίνει μια επιτυχία τα εξής: Η επιτυχία αναδεικνύει την δουλειά που γίνεται στην Ελλάδα. Από κει πέρα, πρέπει να “βγούνε” παιδιά, πρέπει οι “μικρές” εθνικές ομάδες να είναι ένας προθάλαμος για την Εθνική Ανδρών».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Βλασσόπουλου: