Χωρίς τον Ντόρσεϊ η Εθνική στην Κίνα

Ο  Τάιλερ Ντόρσεϊ ενημέρωσε πως δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με την Εθνική ομάδα

Χωρίς τον Ντόρσεϊ η Εθνική στην Κίνα

Δίχως τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα πορευτεί τελικά η Εθνική Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο 23χρονος γκαρντ ενημέρωσε πως δεν θα πάρει μέρος στις προσπάθειες της «γαλανόλευκης».

«Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών, ευχαριστώντας για την πρόσκληση και εκφράζοντας την στενοχώρια του για την συγκεκριμένη εξέλιξη», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία.

Υπενθυμίζεται πως αυτό το διάστημα ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς και Μέμφις Γκρίζλις συνεχίζει να αναζητά μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν κληθεί στην προεπιλογή: Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σαλούστρος και Κώστας Σλούκας.