Σπανούλης: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές, πρέπει να χτίσουμε συνήθειες» (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε την εικόνα της Ελλάδας στο φιλικό με την Πολωνία.

Σπανούλης: «Είχαμε καλές και κακές στιγμές, πρέπει να χτίσουμε συνήθειες» (vid)

Η Εθνική Ομάδα νίκησε σε φιλικό παιχνίδι την Πολωνία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της «γαλανόλευκης», ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του τραυματία Κώστα Σλούκα.

Για το φιλικό με την Πολωνία ο Ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Έχουμε μεγάλη δύναμη σε αυτό. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψουμε. Είχαμε καλές και κακές στιγμές.

Στη συνολική εικόνα είμαι πολύ ευχαριστημένος, είχαμε δύο προπονήσεις. Είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να χτίσουμε συνήθειες, μια συνήθεια είναι να νικάς. Δεν μπορείς να νικάς πάντα εύκολα, για αυτό θέλουμε δυνατά φιλικά».

Για την απουσία του Κώστα Σλούκα είπε: «Ο Κώστας είναι μία μεγάλη απουσία για την Εθνική Ομάδα. Όλοι ξέρουμε τι παίκτης είναι. Ήθελε πολύ να είναι εδώ. Έχει έναν τραυματισμό που δεν μπορεί να είναι εδώ. Πλέον τα υπόλοιπα παιδιά πρέπει να καλύψουν το κενό του και να παίξουμε για την πατρίδα μας».