Πρέκας: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Πέτρος Πρέκας σχολίασε τη νίκη της Εθνικής μπάσκετ γυναικών κόντρα στην Κροατία.

Πρέκας: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε της Κροατίας 87-78 στο πρώτο παιχνίδι του 3ου Διεθνούς Τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» στο κατάμεστο από κόσμο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων.

Λίγο μετά την αναμέτρηση μίλησε για τον αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πρέκας. Συγκεκριμένα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Ιωαννίνων που ήρθε και μας στήριξε, που ήταν κοντά μας, ήταν πολύ όμορφο. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε δύο φιλικά, δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Κάναμε έξι μέρες κάποια πράγματα στην προπόνηση, θέλαμε να τα βάλουμε μέσα στο παιχνίδι. Είναι off season τώρα για τα παιδιά, δεν μπορούμε να έχουμε διάρκεια. Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα.

Δεν μπορούσαμε να έχουμε 40 λεπτά τον ίδιο ρυθμό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Είμαστε σε καλό δρόμο. Η διάθεση υπάρχει πάντα στην Εθνική ομάδα, τα κορίτσια παίζουν πάντα με ενέργεια. Είναι αυτονόητο για εμάς. Ο στόχος του Ευρωμπάσκετ 2025 δεν είναι μόνο η αγωνιστική επιτυχία, είναι να φέρουμε νέα παιδιά στο γήπεδο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εικόνα εδώ».