Λιόλιος για Προολυμπιακό: «Όλα τα έξοδα καλυμμένα από χορηγούς»

Για το κόστος της διοργάνωσης του Προολυμπιακού Τουρνουά από την ΕΟΚ στο ΣΕΦ μίλησε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Λιόλιος για Προολυμπιακό: «Όλα τα έξοδα καλυμμένα από χορηγούς»

Στο κόστος του Προολυμπιακού τουρνουά που αναμένεται να διοργανωθεί από τη χώρα μας στο ΣΕΦ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, στο Ετήσιο Συνέδριο Επιτροπών και Τοπικών Ενώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Λιόλιος δήλωσε ότι το κόστος ανάληψης από την ελληνική ομοσπονδία είναι στα 2,7 εκ. ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος θα φτάσει στα 3,5 εκ. ευρώ τόνιζοντας ότι το ποσό αυτό θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από χορηγίες.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την ΕΟΚ έτσι ώστε να υπάρχουν αξιοκρατικές συνθήκες σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ.

«Θέλουμε να έχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε ολα τα επίπεδα υποδομών και υποστήριξης στις Εθνικές ομάδες, να έχουμε τα καλύτερα teams, την πιο αξιοκρατική επιλογή παικτών, όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που κρίνει μια προσπάθεια, όσο καλή κι αν είναι. Αυτός ειναι ο αθλητισμός, όλα κρίνονται σε ένα σουτ, σε ένα ριμπάουντ, ποιος θα θυμάται όλα τα άλλα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε λέγοντας:

«Θελουμε θετική ενέργεια απ’ όλους, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να βελτιώσουμε το μπάσκετ, θελουμε εθελοντές για τις διοργανώσεις αυτές που πήραμε, τις μεγάλες, και όλοι γνωρίζουν πως οι πόρτες της ΕΟΚ ειναι ανοικτές σε όλους».