Μήτογλου: «Να περιμένετε μια σκληρή ομάδα - Χαρούμενος για τον κόουτς Σπανούλη»

Το σχόλιο του Ντίνου Μήτογλου μετά τη νίκη της Εθνικής μας επί της Τσεχίας

Μήτογλου: «Να περιμένετε μια σκληρή ομάδα - Χαρούμενος για τον κόουτς Σπανούλη»

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε 72-64 της Τσεχίας στο ΣΕΦ και ο εκ των πρωταγωνιστών της «γαλανόλευκης», Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη, την νέα προσπάθεια, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, στο τεχνικό σταφ και στον κόουτς Σπανούλη. Είμαστε χαρούμενοι, η αλήθεια είναι πως είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε. Υπήρχε κούραση και έπρεπε να προσαρμόσουμε τα δεδομένα ώστε να συνεργαστούμε και να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν φυσιολογική η αστοχία.

Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε μια νέα φιλοσοφία και μέσα σε τέσσερις ημέρες δεν μπορείς να γίνεις ομάδα. Βρεθήκαμε μετά τα πρώτα λεπτά και δώσαμε ότι είχαμε για τη νίκη. Να περιμένετε μια σκληρή ομάδα και όποιος παίζει με τη φανέλα της εθνικής θα τα δίνει γιατί είναι περηφάνια να τη φοράς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι τιμή να αγωνίζεσαι με την Εθνική. Είναι ακόμα αρχή, μπορούμε να έχουμε ξεχωριστούς πρωταγωνιστές σε κάθε βραδιά. Μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε όλοι εδώ. Λείπουν παίκτες, πρέπει να είμαστε υγιείς και το καλοκαίρι θα έχουμε μια δυνατή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που δουλεύουμε με τον Βασίλη Σπανούλη και χαιρόμαστε που η πρεμιέρα του συνδυάστηκε με νίκη».