Χαραλαμπόπουλος: «Βλέπω τον Σπανούλη ως προπονητή, ό,τι μου λέει το κάνω»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά και ειδικότερα απέναντι στην Τσεχία το βράδυ της Παρασκευής (23/2, 21.00) στο ΣΕΦ, όπως και για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Χαραλαμπόπουλος: «Βλέπω τον Σπανούλη ως προπονητή, ό,τι μου λέει το κάνω»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για...

Το γεγονός ότι βρέθηκε ανάμεσα στις πρώτες κλήσεις του Βασίλη Σπανούλη: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω πολύ να βοηθήσω σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια που γίνεται, να βοηθήσω όσο μπορώ την Εθνική Ομάδα».

Tον χρόνο συμμετοχής που έχει φέτος στην Ιταλία και δη στην Ντινάμο Σάσαρι: «Παίζω, έχω χρόνο συμμετοχής, νιώθω καλά και πιο έτοιμος για να προσφέρω στην Εθνική Ομάδα».

Την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος: «Μια χαρά… Δεν το σκέφτομαι ότι τον είχα συμπαίκτη. Τον βλέπω ως προπονητή. Ό.τι μου λέει το κάνω και προχωράμε. Μου αρέσει η παρουσία του και ο τρόπος του. Έχω κάνει και με προπονητές με παρόμοια φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση, οπότε δεν είναι πράγματα τα οποία ακούω για πρώτη φορά. Πολλά είναι οικεία. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια».