Λιόλιος: «Εύχομαι ο Βασίλης Σπανούλης να μας φέρει ξανά στις επιτυχίες»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της Εθνικής ομάδας με τον Βασίλη Σπανούλη.

Λιόλιος: «Εύχομαι ο Βασίλης Σπανούλης να μας φέρει ξανά στις επιτυχίες»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου:

«Δείχνει το πόσο σημαντική στιγμή είναι η σημερινή. Είναι για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ιτούδη για όλη την βοήθεια, συνεισφορά, προσπάθεια αυτά τα δυο χρόνια. Πρέπει να αναφέρω τον Μανωλόπουλο, που έδωσε όλο το του το είναι, για να μας φτάσει μέχρι τη Μανίλα και όλο το σταφ.

Αποφασίσαμε από κοινού να σταματήσει πρόωρα η συνεργασία μας με τον κόουτς και αμέσως ήταν στο μυαλό μας ο επόμενος προπονητής. Ο οποίος είναι ο Βασίλης. Ήταν μία διετία με διαφορετικά στοιχεία. Δεν είχαμε αγωνιστική επιτυχία, όμως δυο διαφορετικά θετικά στοιχεία. Είχαμε συστράτευση τη πρώτη χρονιά και την δεύτερη ομόνοια, ομάδα. Και αυτό το ζήσαμε. Για να πάμε στο επόμενο στάδιο, χρειαζόμαστε και τα δύο στοιχεία. Αυτή είναι η Εθνική, δεν είναι μία κλασική ομάδα, δεν είναι ένας σύλλογος, είναι πάνω από όλους μας, πολύ πιο πάνω.

Οι στιγμές που είδαμε πριν δείχνουν πόσο ψηλά είναι η Εθνική. Από τη πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, οδηγηθήκαμε αβίαστα στο συμπέρασμα ότι είναι ο καταλληλότερος προπονητής για την Εθνική είναι ο Βασίλης. Είναι ανάγκη να παρουσιαστεί ξανά η ομάδα όπως παλιά. Να είναι η Εθνική όλων των Ελλήνων, να μας δονεί, να μας συγκινεί.

Είμαι χαρούμενος που σε αυτή τη νέα προσπάθεια θα ηγείται ο Βασίλης. Στη προσπάθεια να δείξουμε τι σημαίνει Εθνική Ομάδα. Είναι αστείο να λέω "καλώς ήρθες Βασίλη". Εδώ ήσουν πάντα. Ήταν πάντα στρατιώτης της Εθνικής. Από χθες είναι ο στρατηγός. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα όνειρα που έχουμε για την ομάδα, θα τα ζήσουμε».