Εθνική Μπάσκετ: «Τελειώνει» ο Ιτούδης

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Εθνική Ελλάδας ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο Σπανούλης στο κάδρο για τη διαδοχή του. 

Εθνική Μπάσκετ: «Τελειώνει» ο Ιτούδης

Σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους αναμένεται να προχωρήσουν η ΕΟΚ και ο Δημήτρης Ιτούδης όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Η συνάντηση διαδραματίστηκε σε ένα πολύ θετικό περιβάλλον, χωρίς διαφωνίες ή αντιπαραθέσεις. Οι δύο πλευρές κατέληξαν στη φιλική διακοπή της συνεργασίας τους και σύντομα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει ότι αυτή η συνάντηση αφορούσε την αξιολόγηση των επιδόσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι τον σχεδιασμό για το μέλλον. Επισημαίνεται ότι η Εθνική Ομάδα πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τους στόχους που υπηρέτησε κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της.

Στον τομέα της διαδοχής του Δημήτρη Ιτούδη, ο Βασίλης Σπανούλης φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος. Η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η δυνατότητα να ενώσει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους είναι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη πριν από την τελική απόφαση.