Πέσιτς: «Παίξαμε καλή άμυνα»

Ο προπονητής της Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του κόντρα στην Ελλάδα, αλλά και στην συνολική προσπάθεια των παικτών του στην προετοιμασία

Πέσιτς: «Παίξαμε καλή άμυνα»

Ο τεχνικός της Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί της Ελλάδας και σχολίασε το δύσκολο έργο που έχουν οι «πλάβι» στη συνέχεια.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι για μας. Δουλέψαμε στην πρώτη φάση της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τα παιδιά είχαν κίνητρο. Μετά από 10 μέρες με συνεχείς προπονήσεις, οι παίκτες μου ήθελαν ένα δυνατό παιχνίδι και παίξαμε σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα εδώ στην Αθήνα.

Είδαμε ότι και οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες να ελέγξουν τα πάντα, είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα» είπε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε «Για μας ήταν σημαντική η τρανζίσιον άμυνα και όταν παίζεις πέντε εναντίον πέντε μπορείς να ελέγξεις καλύτερα ένα ματς. Από την πρώτη μέρα έχουμε δουλέψει σε αυτό το κομμάτι, δεχτήκαμε μόλις έξι πόντους στον αιφνιδιασμό από μια ομάδα που προσπαθεί να τρέξει.

Γι’ αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ και όταν επενδύεις σε κάτι πνευματικά και σωματικά, μπορείς να έχεις κέρδη. Κάναμε κάποια λάθη όμως που πρέπει να κοιτάξουμε για να τα περιορίσουμε».