Τζόρτζεβιτς: «Ο Ντόντσιτς δεν είναι Γιουσέιν Μπολτ»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κίνας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, μίλησε για τον Λούκα Ντόντσιτς ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τζόρτζεβιτς: «Ο Ντόντσιτς δεν είναι Γιουσέιν Μπολτ»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Σλοβένο Λούκα Ντόντσιτς αναφέρθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κίνας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ.

«Το μπάσκετ δεν είναι ατομικό άθλημα. Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είναι ο Γιουσέιν Μπολτ, με όλο τον σεβασμό. Όλοι χρειάζονται τη δύναμη μιας ομάδας για να πετύχουν τα αποτελέσματα που τους αξίζουν και τους κάνουν πιο χαρούμενους. Κανείς από εμάς δεν θα κέρδιζε μετάλλια αν δεν είχαμε ανθρώπους δίπλα μας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι μεγάλος σταρ και γίνεται παγκόσμιος σταρ. Είναι ακόμα νέος και έχει τεράστιο ταλέντο. Τον συγχαίρω για όλα όσα έχει πετύχει και του εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας του. Ο Λούκα είναι μοναδικός, αλλά θα αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και στόχους», ανέφερε σχετικά μιλώντας στο «SportKlub».

Όσον αφορά την κόντρα ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, σημείωσε:

«Είναι καλό για τη δημοσιότητα του μπάσκετ στην Σερβία. Γίνεται πολύς λόγος και για τους δύο συλλόγους. Ο κόσμος υποστηρίζει και τους δύο μαζικά. Η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και παίκτες θα συνεχίζουν να έρχονται σε αυτές».