Εθνική Νέων Ανδρών: Όλα για το χάλκινο!

Η Εθνική Νέων καλείται να συνέλθει γρήγορα απ' τη βαριά ήττα με τη Γαλλία και να τα δώσει όλα για το χάλκινο μετάλλιο 

Εθνική Νέων Ανδρών: Όλα για το χάλκινο!

Η Εθνική Νέων δεν ήταν αυτή που περιμέναμε σε καμία περίπτωση στον ημιτελικό με τη Γαλλία. Σίγουρα οι «μπλε» ήταν το φαβορί, όλοι το ξέραμε αυτό, αλλά περιμέναμε απ’ την άλλη να το παλέψουν οι διεθνείς μας. Και (δυστυχώς) δεν το έκαναν. Δεν βοήθησε βέβαια και η τροπή του αγώνα, καθώς οι Γάλλοι ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ, γεγονός που έφερε απογοήτευση στις τάξεις της Εθνικής μας. Η ψυχολογία σ’ αυτές τις ηλικίες είναι εύθραυστη και οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου δεν είχαν τις αντοχές για να κοντράρουν λίγο περισσότερο τη Γαλλία.

Ουσιαστικά, το μυαλό γρήγορα ταξίδεψε στον μικρό τελικό, όπου οι διεθνείς μας θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο από το Ισραήλ. Καλούνται μέσα σε λίγες ώρες να ξεπεράσουν την απογοήτευση από τη βαριά ήττα με τη Γαλλία και να τα δώσουν όλα για το μετάλλιο, που θα είναι επιβράβευση για τη συνολική προσπάθεια αυτής της ομάδας.

Η Ελλάδα δεν ήταν φαβορί για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό, ασχέτως αν μας άνοιξε η όρεξη μετά την πρόκριση επί της Τουρκίας. Η είσοδος στα ημιτελικά ήταν από μόνη της υπέρβαση και πλέον περιμένουμε το ιδανικό φινάλε από αυτή την όμορφη παρέα των Μαντζούκα, Οικονομόπουλου, Ζούγρη, Πλώτα και των υπόλοιπων παιδιών.

ΥΓ. Η Γαλλία για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο σπουδαία δουλειά κάνει στις μικρές ηλικίες. Είναι μια σκάλα πάνω απ’ όλες και η παραγωγική της διαδικασία είναι όνομα και πράμα.