Ζούγρης: «Δεν αξίζει αυτό στην ομάδα μας. Τον καλύτερό μας εαυτό για το χάλκινο»

Τι δήλωσαν οι Κώστας Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Ζούγρης μετά τη βαριά ήττα της Εθνικής απ' τη Γαλλία 

Ζούγρης: «Δεν αξίζει αυτό στην ομάδα μας. Τον καλύτερό μας εαυτό για το χάλκινο»

Το κλίμα ήταν βαρύ μετά την ευρεία ήττα από την Γαλλία στα αποδυτήρια της ελληνικής ομάδας με κάποιους να μην μπορούν να κρύψουν την στενοχώρια τους και την πίκρα τους. Η πιθανότητα του χάλκινου μεταλλίου όμως είναι αυτή στην οποία στρέφουν το βλέμμα τους.

Ελλάδα - Γαλλία 51-98: Άνευ όρων παράδοση... (highlights)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ματσάρουμε τα μεγέθη και την αθλητικότητά τους. Δεν αποδώσαμε όσο θα μπορούσαμε, κάναμε μια κακή ήττα, αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε τον μικρό τελικό για να κλείσουμε τη διοργάνωση με ένα μετάλλιο. Θα είναι μια δικαίωση για τον κόπο των παιδιών και τις θυσίες που έκαναν αυτό το καλοκαίρι».

Ο εμφανώς πικραμένος Βαγγέλης Ζούγρης δήλωσε: «Ήταν μια κακή μέρα. Για μένα ήταν το σημαντικότερο ματς που έχω παίξει. Δυστυχώς αποτύχαμε για πολύ. Αυτό δεν είναι που αξίζει στην ομάδα, στους εαυτούς μας και στην χώρα μας. Παρότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, επειδή το αξίζουν η ομάδα μας, η πατρίδα μας και οι οικογένειές μας, θέλω στον μικρό τελικό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε το μετάλλιο».