Παπαδόπουλος: «Να δούμε τα λάθη μας»

Τι είπαν οι Κώστας Παπαδόπουλος και Θωμάς Ζορμπάς μετά την ήττα απ' τη Λιθουανία 

Παπαδόπουλος: «Να δούμε τα λάθη μας»

Η Εθνική Νέων Ανδρών δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στο Ηράκλειο, αφού ηττήθηκε στη δεύτερη αγωνιστική από τη Λιθουανία.

Ελλάδα - Λιθουανία 62-80: Βαριά ήττα για την Εθνική Νέων (highlights)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Παίξαμε εναντίον ενός πολύ δυνατού αντιπάλου ο οποίος είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις. Θεωρώ ότι σε κάποιες λεπτομέρειες στη διάρκεια του παιχνιδιού χάσαμε λίγο και τη συγκέντρωσή μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να φανούμε καλύτεροι και πιο δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με την Κροατία: «Είναι δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, θα πάμε να το χτυπήσουμε ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση και μετά όλα τα λεφτά είναι το χιαστί παιχνίδι».

Ζορμπάς: «Τελείωσε αυτό, να βγούμε πιο δυνατοί αύριο»

Ο Θωμάς Ζορμπάς δήλωσε: «Ήταν δύσκολο από την αρχή το παιχνίδι, μπήκαμε λίγο μαγκωμένοι, χάσαμε κάποιες φάσεις στην άμυνα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, μπήκαν και τα σουτ τους, ήμασταν άστοχοι και εμείς… Τώρα προχωράμε, ψηλά το κεφάλι, τελείωσε αυτό. Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αύριο, απέναντι στην Κροατία. Θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί, να το κερδίσουμε και να μπούμε όπως πρέπει στα χιαστί παιχνίδια».