Εθνική Γυναικών: Η μεγάλη τους στιγμή!

Η Εθνική Γυναικών είναι έτοιμη να τα δώσει όλα κόντρα στην Τσεχία για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ

Εθνική Γυναικών: Η μεγάλη τους στιγμή!

Η Εθνική μας θα παίξει λοιπόν με την Τσεχία (Δευτέρα, 18.00) για μια θέση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ γυναικών. Ίσως και να μην τα έδωσε όλα για τη νίκη με την Ισπανία, καθώς εάν κέρδιζε θα έπεφτε πάνω στην Ιταλία και η …πενηντάρα στο φιλικό είναι νωπή. Όχι βέβαια ότι κι αν τα έδινε όλα, θα κέρδιζε, καθώς για την Ισπανία το παιχνίδι ήταν do or die. Και μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα.

Η ουσία είναι ότι το ταξίδι συνεχίζεται για την Εθνική μας. Αντέδρασε μετά την ήττα στην πρεμιέρα απ’ το Μαυροβούνιο και πήρε το «εισιτήριο» για τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ. Κι έκανε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση, όπου είχαμε αποκλειστεί απ’ τη φάση των ομίλων.

Η Εθνική δείχνει πλέον να πιστεύει στις δυνατότητές της. Το έδειξε με τη Λετονία όπου κέρδισε με ανατροπή, το έδειξε και με την Ισπανία όπου ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Καλή ομάδα η Τσεχία, αλλά τα κορίτσιά μας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Και εάν παίξουν όπως ξέρουν, και με ελληνική ψυχή, πιστεύουμε πως θα έρθει η νίκη!

Είναι η μεγάλη τους στιγμή και δεν θέλουν να περάσει χαμένη. Πάμε γερά για την πρόκριση στους «8»!